Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Και μιας και οδεύουμε προς το τέλος και αυτής της χρονιάς τα βραβεία πια ....δίνουν και παίρνουν....ένα από αυτά ...της υγιεινής διατροφής!!! Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι τρώμε υγιεινά με όσπρια πολλά, ψάρια και λαχανικά!!!!!




Αρχικά σχεδιάσαμε μια μηλιά με μήλα φορτωμένη!!!


Την πλαστικοποιήσαμε και κάθε φορά που έφερνε κάποιος υγιεινό φαγητό και το έτρωγε όλο χρωμάτιζε με ανεξίτηλο κόκκινο μαρκαδόρο ένα μήλο!!!!!


Άλλωστε ως γνωστόν "ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!!!"


Ήρθε η ώρα λοιπόν να μετρήσουμε τα μήλα, αφού ένας κατάφερε να κοκκινίσει όλη τη μηλιά!!!!


Και με διαφορά παρακαλώ!!!!!


Και να τώρα οι τρεις πρώτοι!!!!61 - 29 - 26


Ετοιμάσαμε τα μετάλλια!!!!


Χρυσό για τον πρώτο!!!


Ασημένιο για τον δεύτερο!!!


Χάλκινο για τον τρίτο!!!


Και βέβαια συμβολικό δωράκι για τον πρώτο!!!


Η ώρα της απονομής!!!!


Το βραβείο και ένα σουπλά ιδιαίτερα επιμελημένο από την καλή μου συνάδελφο κ. Αννίτα Οικονομίδου η οποία με την καλλιτεχνική της ματιά και όχι μόνο κατάφερε να με περάσει στο καλοκαίρι.....μόνη μου ακόμη στο φθινόπωρο θα ήμουν!!!! Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια βαραίνουν πολύ κάποια στιγμή.......την ευχαριστώ πολύ!!!!!


Και τώρα όπως λένε και τα υστερόγραφα των συνταγών τα μικρά μυστικά....Ήρθε η στιγμή που όλη η τάξη γέμιζε με σπανακόρυζο, φακές κ.τ.λ. και γονείς αγανακτισμένοι να λένε ότι δεν αντέχουν πια γιατί δεν έρχονται τα παιδιά τους στο σχολείο αν δεν τους έφτιαχναν υγιεινό φαγητό!!!!!Και όλα αυτά για ένα μηλαράκι στη μηλιά. Όχι ότι το ζωγράφιζαν κιόλας γιατί όπως ξέρετε η καλή πρόθεση δεν αρκεί, αφού το έφερναν μεν δεν το έτρωγαν δε!!!! Έτσι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα θεσπίσαμε και ένα μίνι βραβειάκι - αυτοκόλλητο στο χεράκι- για όποιον έτρωγε όλο το φαγητό του ανεξάρτητα από το ποιο ήταν αυτό!!!Έτσι ηρεμήσαμε κι εμείς καλά και οι μανούλες ακόμη καλύτερα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger

Αναγνώστες

Σελίδες

Καλώς με ξαναβρήκατε!!!!

"Αυστηρή στους κανόνες, γλυκιά στη συμπεριφορά!!!"

Συνολικές προβολές σελίδας