Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΙΚΑ ΜΑΣ!!!!

Έτοιμοι οι φάκελοι γεμάτοι με την προίκα μας, τώρα που αποχαιρετάμε το νηπιαγωγείο.


Στο εξωτερικό τους κολλήσαμε τις καρτέλες από τα συρτάρια και από το παρουσιολόγιό μας.



Εδώ είναι το δισκάκι με τις φωτογραφίες από όλες τις δραστηριότητές μας.


Το αναμνηστικό μας για φέτος , το οποίο και ήταν αποκλειστική δημιουργία της συναδέλφου Γιάννας Πατιού, την οποία και ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προθυμία, την εργατικότητα και την άριστη συνεργασία που μας πρόσφερε.


Δέσαμε σε βιβλίο, τα έντυπα στα οποία ζωγραφίζαμε εικόνες και σκηνές που μας άρεσαν από τα βιβλία της δανειστικής μας βιβλιοθήκης.



Εδώ είναι το βιβλίο, στο οποίο μια φορά το μήνα φτιάχναμε μια ζωγραφιά.........


....δίναμε έναν τίτλο σε αυτήν και προσπαθούσαμε να τον γράψουμε στην αρχή με αντιγραφή και αργότερα με αναδυόμενη γραφή, όπως μπορούσε ο καθένας......(Η Αναστασία είναι προνηπιάκι!!!!!)


Με τα νήπια, τον τελευταίο μήνα δουλέψαμε λίγο περισσότερο γραμματάκια και αριθμούς.


Εδώ είναι δύο από τα βιβλία που δημιουργήσαμε ομαδικά, κατά τη διάρκεια της χρονιάς και δώσαμε από ένα στα νήπια που αποχαιρετούν το νηπιαγωγείο και φεύγουν από κοντά μας.



......και κάποιες ζωγραφιές της τελευταίας μέρας, όπου κάποια από τα νήπια μας ζωγραφίζουν και μας γράφουν τι είναι αυτό που τους άρεσε περισσότερο στο νηπιαγωγείο.....




Περισσότερες λεπτομέρειες και υλικό από τα έντυπα της δανειστικής αλλά και  από τη ζωγαρφιά του μήνα, όπου και φαίνεται όλη η  εξέλιξη του παιδιού, τόσο στη γραφή όσο και στην παραγωγή λόγου, από Σεπτέμβριο......όταν θα έχουμε πια γεμίσει τις μπαταρίες μας και θα ψάχνουμε για καινούργια πράγματα και νέες ιδές.....Εδώ τώρα λέμε μόνο....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα φτιάξατε...μπράβο..και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι Άννα! Σε ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες ιδέες που μοιράστηκες μαζί μας μέσα στη χρονιά, ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες!!!! Μπράβο για όλη την καλή δουλειά που κάνεις, καλή ξεκούραση τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Κι εγώ σας ευχαριστώ για όλες τις ιδέες που μοιράσατε απλόχερα και για την ανοιχτή αγκαλιά του πλανήτη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αλλά έχει δίκη ο η Ειρήνη....Ώρα για θάλασσα....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger

Αναγνώστες

Σελίδες

Καλώς με ξαναβρήκατε!!!!

"Αυστηρή στους κανόνες, γλυκιά στη συμπεριφορά!!!"

Συνολικές προβολές σελίδας