Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Σήμερα ασχοληθήκαμε με τα ημερολογια μας , βασισμένα σε ιδέα που είδαμε αν θυμάμαι καλά στο ιστολόγιο: " Νηπιαγωγός από χομπυ". Η αλήθεια είναι ότι το θεωρήσμε εύκολο, αλλά δεν ήταν....Γέμισε η τάξη ρύζια, φακές......και αν δεν πιάναμε τη σκούπα, τα παιδιά θα έκαναν πατινάζ με απίστευτες τούμπες!!!!!!Ιδού λοιπόν!!!!!!

Παρουσιάσαμε τη σοδειά μας!!!!! Τα παιδιά γέμισαν τα μπουκάλια με προσήλωση, δεν μπορώ να πω....αλλά πανικός!!!!Όταν ήρθε η συνάδελφος του ολοήμερου της απογευματινής βάρδιας μας βρήκε εξουθενωμένες!!!!!! Στο μόνο που μπορώ να πω χαλάλι.....είναι ότι τα παιδιά το καταχάρηκαν!!!!Και βέβαια να ευχαριστήσω τη συνάδελφο που ήρθε το απόγευμα, που έκανε όλη την υπόλοιπη δουλειά ( κορδελίτσες , ύφασμα κ.τ.λ.) Αγλαϊα πρέπει να είχα πολύ πανικό στο βλέμμα!!!!!Έφυγα λοοιπόν τρέχοντας ( εκκρεμούσαν και τιμολόγια για εφορία!!!!) με σκοπό να ξελαμπικάρω και να τα αποτελειώσω το απόγευμα με την ησυχία μου....Και......τα βρήκα έτοιμα!!!!Μεγάλη υπόθεση κορίτσια η καλή συνεργασία!!!!!Φέτος είμαι πολύ τυχερή....καλή μας χρονιά λοιπόν και εφού ήταν δίσεκτο και γρουσούζικο το 12....ίσως το 13(!!!!!!!!!!!!) μας αποζημιώσει!!!!














5 σχόλια:

  1. Άννα μου είναι πανέμορφα τα ημερολόγιά σας! Μπράβο σε όλους σας! Χαίρομαι που σε ακούω πως είσαι ευχαριστημένη από τη συνεργασία με τη συνάδελφό σου! Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν έτσι τα προηγούμενα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννα έγιναν πολύ όμορφα Και του χρόνου . Την επόμενη φορά για να μην παιδευτείτε χρησιμοποιήστε χωνί. Διευκολύνει πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αννα πολύ όμορφα τα ημερολόγιά σας!!! χαλάλι ο κόπος !!!!
    και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger

Αναγνώστες

Σελίδες

Καλώς με ξαναβρήκατε!!!!

"Αυστηρή στους κανόνες, γλυκιά στη συμπεριφορά!!!"

Συνολικές προβολές σελίδας